Tilmeld nyhedsbrev:
21. februar 2016
Sæsonen starter snart.

Der er fuld gang i forberedelserne til den kommende sæson, som starter lige rundt om hjørnet. Der bliver arbejdet på højtryk i værkstedet og fitness centeret bliver også brugt flittigt.

Det første løb for Kenneth vil allerede være d. 13 marts, hvor han skal køre et jubilæumsløb for sin gamle ven Ulrich Østergård på sin gamle hjemmebane Peterborough.

Kenneth kommentere ”Det bliver da lidt sjovt at køre Ulrichs jubilæumsløb i Peterborough. Der kommer en del danske navne, som man har kørt mod siden man var lille, såsom Niels Kristian Iversen, Mads Korneliussen og Hans Andersen, og en masse andre. Jeg håber hvert fald det bliver et rigtig fedt løb for Ulrich."

Lasse glæder sig også helt vildt til at komme i gang med den nye sæson, da han ikke har været på cyklen siden han kom galt af sted i juli måned sidste år.

Lasse kommentere ”Jeg glæder mig sindssyg meget til at komme tilbage på cyklen og til at være tilbage i Redcar igen. Det har været en utrolig lang skadespause, så nu skal vi bare i gang.”

Lasse vil være tilbage på cyklen igen i starten af marts måned og d . 17 marts er der pressedag i Redcar. Lasse har i den lange pause fået genoptrænet sit hofte og knæ igen og er kommet i rigtig fin form.

NYHEDER

Kontakt: Ivan Bjerre, manager og sponsor-ansvarlig | Telefon: +45 28 11 88 15 | Email: ivan@bjerreracing.com | Web: www.bjerreracing.com